Gebruik de transcri...
 

Gebruik de transcriptiecalculator op  


banning
Posts: 3
(@banning)
New Member
Joined: 7 months ago

Als het gaat om audio- of videotranscriptie, is GoTranscript een van de toonaangevende oplossingen die er zijn. Met meer dan 144 miljoen minuten getranscribeerd en een klanttevredenheid van 98,5%, is er geen twijfel over waarom of hoe ze marktleider zijn geworden in zo'n competitieve ruimte. Met meer dan 20.000 professionals die voor de site werken, worden transcripties niet alleen correct uitgevoerd, maar ook met extreme focus en tijdig.

Wil je weten hoe te beginnen? Het is makkelijk. De eerste stap is om uw bestanden te uploaden via de eenvoudige webupload op hun site of door ze de URL van uw bestandslocatie te geven. De [url= removed link ]Nike Air Max Zero Womens[/url]volgende stap is om uw betaling via hun beveiligde site te plaatsen. Nadat dit is voltooid, ontvangt u een e-mail van [url= removed link ]Nike Air Max 95 Dames[/url] GoTranscript zodra uw bestelling is voltooid!

Tarieven beginnen bij .72 per minuut en hebben een 99% + nauwkeurigheid bij het transcriptieproces. Nog spannender is dat het meeste werk binnen 6-12 uur is voltooid. Gebruik de transcriptiecalculator op hun site om een ??exacte prijsopgave of tijdschatting te krijgen. Transcriptie Panda is een audio- en videotranscriptieservice waarmee u uw audio- of videobestanden voor transcriptie naar tekst kunt verzenden. Ze richten zich op het snel en gemakkelijk produceren van uw transcriptiebestanden, zodat u zich kunt concentreren op uw werk. Ze accepteren alle belangrijke video- en audiobestanden zoals .wav, .mp3, .mp4 en vele andere.

De prijs is gebaseerd op het aantal minuten audio dat [url= removed link ]Adidas Zx 850 Mujer[/url] moet worden getranscribeerd. Hun prijzen beginnen bij .95 per minuut als u de optie 'relaxed' kiest, wat [url= removed link ]Nike Air Huarache Dames[/url] betekent dat u uw bestand binnen 7-10 dagen ontvangt. Voor een snellere levering van uw voltooide bestanden moet u de standaardoptie kiezen ([url= removed link ]Nike Air Max Command Mens[/url] 3-5 werkdagen). Dat komt neer op $ 1,20 per minuut. Voor 24 uur levering is dit $ 2,40 per minuut.

U kunt de prijsklasse kiezen die voor u werkt, op basis van uw behoefte om de bestanden onmiddellijk terug te krijgen.

Share:
by TaiwanMe.com | info@taiwanme.com
  
Working

Please Login or Register